Home / Formació altres / Curs de Mediació 2019-2020

Curs de Mediació 2019-2020

mediacio2016-2017

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza el Curs de Mediació en Dret Civil privat i Mediació Familiar que començarà el proper 8 de novembre de 2019 fins al 30 de maig de 2020.

L’objectiu d’aquest curs és formar professionals en els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder exercir de mediador civil i familiar.

El període de preinscripció es realitzarà a partir de l’1 de juliol de 2019 fins al 28 de novembre. (ambdós inclosos)

Per poder inscriure’s al Curs de Mediació 2019-2020, cal formalitzar la preinscripció enviant la Butlleta de preinscripció, emplenar-la degudament i enviar-la a formacio@cicac.cat juntament amb el justificant de pagament.

Per tal d’obtenir el certificat habilitador cal complir el 80% d’assistència a tot el curs, seguir l’avaluació contínua i presentar una activitat avaluadora final.

Amb l’obtenció del certificat del curs es compleix el requisit de formació que determina la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit privat, i el Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei de mediació. Per tant, aquest curs, un cop sigui homologat, habilitarà per inscriure’s al Registre de mediadors familiars.

Aquest any incorporem una nova modalitat:

  • Presencial a la seu d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana del Carrer Roger de Llúria núm. 113 (2a planta) de Barcelona.
  • Videoconferència: Amb l’objectiu de confirmar les assistències, és OBLIGATORI que us connecteu a les sessions en directe (amb càmera i micròfon). En cas que en alguna sessió no pugueu connectar-vos hi haurà la possibilitat de visualitzar-la en diferit, prèvia justificació ( mitjançant correu electrònic a formacio@cicac.cat ). Per defecte, si utilitzeu una tauleta, smartphone o ordinador portàtil hauríeu de tenir incorporat tant la càmera com el micròfon. En cas d’utilitzar un ordinador de taula s’hauria de connectar la càmera i el micròfon extern.

Posem a la vostra disposició el manual d’instruccions per accedir a la videoconferència.

Tanmateix us informem que podeu fer proves de connexió amb nosaltres trucant-nos al 934.875.068 en franja horària de matins (dilluns a divendres)

Advertiment per les persones interessades i que compleixin el requisit de distància triïn l’opció de VIDEOSTREAMING: Per garantir el control d’assistència que exigim a tots els alumnes, informem que des del CICAC es portarà un control tant de  la connexió, com de la visualització de la totalitat de les sessions en qüestió.

manual d’instruccions per accedir a la VC butlleta inscripció accés plataforma formativa

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca