Inici / Formació altres / Curs d’especialització lletrada en estrangeria 2019

Curs d’especialització lletrada en estrangeria 2019

Aquest curs habilita per a l’exercici en el Torn especial d’estrangeria.

El curs té una durada total de 38 hores, distribuïdes en 32 hores teòriques (de dues hores cadascuna); més 4 hores de sessions pràctiques obligatòries, més 2 hores de prova avaluadora presencial obligatòria.

Presencial des de les Seus dels Col·legis de l’Advocacia de Terrassa, Lleida, Granollers i Reus. També es retransmetrà per VIDEOCONFERÈNCIA en directe a les altres seus dels Col·legis de l’Advocacia que així ho sol·licitin i VIDEO STREAMING/INTERNET. En directe i/o diferit des del propi ordinador.

Es lliurarà el certificat d’aprofitament a l’alumnat que hagin:

  • Visualitzat la totalitat del curs en qualsevol dels tres formats: presencial/videoconferència/videostreaming.
  • Assistit presencialment a 4 hores lectives de pràctiques al Col·legi de l’Advocacia que assignarem.
  • Superat la prova final obligatòria.

L’alumnat que segueixin el curs exclusivament per la modalitat d’Internet (videostreaming) i no realitzin ni pràctiques ni prova, se’ls lliurarà un certificat d’inscripció que no habilita per a la intervenció.

QUEDA RATIFICADA L’APROVACIÓ DE L’HOMOLOGACIÓ CICAC FETA EN EL SEU DIA.

AQUEST CURS HABILITA L’ACCÉS DEL TORN D’OFICI D’ESTRANGERIA

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca