Inici / Drets Humans / Webinar online en el marc del projecte europeu Netpralat: “Per què hem de preocupar-nos de les persones acusades vulnerables?”

Webinar online en el marc del projecte europeu Netpralat: “Per què hem de preocupar-nos de les persones acusades vulnerables?”

Webinar online en el marc del projecte europeu Netpralat: “Per què hem de preocupar-nos de les persones acusades vulnerables?”, és el primer d’una sèrie de seminaris en línia que es realitzaran en el marc del projecte, el qual es realitzarà el divendres 20 de setembre a les 10:30 hores (9:30 hores UK)

Aquest és un webinar gratuït, però cal fer la inscripció.

 Títol: “Per què hem de preocupar-nos de les persones acusades vulnerables?”

 Conferenciant: Sra. Gillian Mawdsley, membre el Col·legi de l’Advocacia d ‘Escòcia i membre del seu Comitè de Dret Penal. Advocada penalista en exercici també es dedica es dedica a la docència en diverses universitats del Regne Unit a nivell de postgrau i postgrau i participa en el desenvolupament de programes de formació sobre diversos temes legals.

 Estructura del seminari: conferència de 20 a 30 minuts, preguntes / intervencions de 15 minuts

 Contingut: el webinar tractarà sobre les persones acusades vulnerables en fase prèvia al judici; les dificultats a què s’enfronten i quines són les conseqüències de no tenir en compte aquestes dificultats; finalment, el paper dels governs en la posada en marxa de solucions adequades.

 Idioma: Anglès

La inscripció és necessària, ja que enviarem l’enllaç per connectar-vos a les persones interessades en assistir-hi. Contactar amb: manager@netpralat.eu

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca