Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre les novetats en les execucions hipotecàries arran de les darreres resolucions del TJUE en matèria de clàusules abusives

Conferència sobre les novetats en les execucions hipotecàries arran de les darreres resolucions del TJUE en matèria de clàusules abusives

La comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 6 de juny de 2019 a partir de les 18.30 hores, la Conferència sobre les novetats en les execucions hipotecàries arran de les darreres resolucions del TJUE en matèria de clàusules abusives

La darrera sentència del TJUE en matèria de clàusules abusives, de 26 de març de 2019, ha posat de nou sobre la taula la situació dels procediments d’execució hipotecària existents hores d’ara als tribunals. Quin efecte produeix en la primera instància i les audiències aquesta sentència i la doctrina que se’n deriva? Per posar-nos al dia sobre aquest tema tan interessant, comptarem amb el magistrat Il·lm. Sr. Guillem Soler i Solé, qui va plantejar una de les qüestions prejudicials (la C 179/17) que es resolen en l’al·ludida resolució del TJUE.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca