Inici / Formació altres / XIII Premi Miquel Casals Colldecarrera 2019

XIII Premi Miquel Casals Colldecarrera 2019

La Fundació Congrés de Cultura Catalana amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, l’Il·lustre Consell de Col·legis de l’Advocacia de Catalunya, l’Excma. Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya convoquen el XIII Premi MIQUEL CASALS COLLDECARRERA d’Estudis Jurídics per a textos sobre el dret privat propi dels Països Catalans.

El Premi Miquel Casals Colldecarrera 2019 està destinat a la promoció de l’ús del català en els textos sobre dret propi dels territoris dels Països Catalans. Es dotarà econòmicament un projecte que impliqui a) una recerca escrita sobre dret privat propi dels Països Catalans o b) la traducció al català d’obres publicades d’interès per als estudiants d’universitat, com ara manuals o guies pràctiques o c) la creació de recursos textuals (textos, guies, catàlegs online…) per al foment del català com a llengua habitual a l’administració de justícia o l’administració pública.

Els destinataris són acadèmics i persones o equips de persones expertes en dret privat propi dels Països Catalans que puguin desenvolupar un text, una traducció al català o bé un projecte de publicació de recursos textuals per al seu ús en l’àmbit universitari, de l’administració de justícia o de l’administració pública.

Termini de presentació de projectes: 29 de juny de 2019

Per a més informació us deixem les bases del concurs.

Bases XIII Premi Miquel Casals Colldecarrera

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca