Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre la reforma del Codi Penal en matèria de seguretat vial

Conferència sobre la reforma del Codi Penal en matèria de seguretat vial

La comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 16 de maig de 2019 a partir de les 18.30 hores, la Conferència sobre la reforma del Codi Penal en matèria de seguretat vial

Aquesta xerrada te com a objectiu principal l’estudi de la darrera i important reforma del Codi Penal en matèria viària, operada per la Llei Orgànica 2/2019, d’1 de març. Al llarg de la conferència s’estudiarà la situació legislativa anterior, així com els conceptes d’imprudència greu i menys greu, els tipus qualificats dels articles 142 bis i 152 bis CP, la regla concursal de l’article 382 CP, i el nou delicte de fugida de l’article 382 bis CP. Aquestes qüestions seran analitzades des de la perspectiva d’aquesta important reforma del Codi Penal en matèria d’imprudència i seguretat vial, amb repercussions en els accidents de trànsit, i que ve a pal·liar els problemes derivats de la despenalització de la imprudència lleu  en la reforma del Codi Penal de l’any 2015.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca