Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre la llei reguladora dels contractes de crèdit immobiliari

Conferència sobre la llei reguladora dels contractes de crèdit immobiliari

La comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 23 de maig de 2019 a partir de les 18.30 hores, la Conferència sobre la llei reguladora dels contractes de crèdit immobiliari

Aquesta conferència analitzarà la Llei 5/2019, reguladora dels contractes de crèdit immobiliari, que té per objecte equiparar la legislació interna als darrers pronunciaments europeus sobre aquesta matèria. També obeeix a la transposició de la Directiva 2014/17 UE, de 4 de febrer, sobre els contractes de crèdit celebrats amb consumidors en relació amb béns immobles d’ús residencial.

Aquesta norma suposa una modificació important en la Llei Hipotecària, la LEC, o la Llei de condicions generals de la contractació, i entrarà en vigor el proper 16 de juny. Entre els seus aspectes més importants destaca la seva Disposició Transitòria Quarta, que estableix un incident per al·legar la possible existència de clàusules abusives en el procediments d’execució hipotecària en curs.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca