Inici / Formació Col·legis / Combats de Compliance

Combats de Compliance

L’Associació Catalana de Compliance – COMPCAT i l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi de l’Advocacia de Reus, ha organitzat una conferència sobre: Combats de Compliance que tindrà lloc el proper 6 de juny de 2019 a partir de les 17.00 hores.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca