Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre els mecanismes de la propietat en supòsits de desallotjament

Conferència sobre els mecanismes de la propietat en supòsits de desallotjament

La comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 10 d’abril de 2019 a partir de les 18.30 hores, la conferència sobre els mecanismes de la propietat en supòsits de desallotjament.

Aquesta sessió té com a objectiu acostar els i les assistents a la modificació de la LEC en matèria d’ocupació il·legal d’habitatges, així com a les primeres experiències judicials en relació amb l’incident cautelaríssim de desocupació. Així mateix, s’abordaran els aspectes a tenir en compte en l’aplicació pràctica d’aquest incident, en relació amb el desallotjament d’habitatges en processos de desnonament, execució, precari, ocupació i similar, però des del punt de vista de la propietat, (ja sigui un particular o un gran fons patrimonial).

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca