Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre els eximents i atenuants de trastorn mental i drogoaddicció. Perspectiva jurídica i forense

Conferència sobre els eximents i atenuants de trastorn mental i drogoaddicció. Perspectiva jurídica i forense

La comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 25 d’abril de 2019 a partir de les 18.00 hores, la conferència sobre els eximents i atenuants de trastorn mental i drogoaddicció. Perspectiva jurídica i forense.

Com a continuació de la conferència que la Comissió de Formació ja va oferir el passat mes de desembre, en aquesta sessió es vol abordar un altre tema que sovint tractem en la nostra activitat professional i fer-ho des d’una perspectiva jurídica i forense, obtenint des de les dues opinions  professionals una visió de conjunt i eminentment pràctica sobre les eximents i atenuants dels trastorns mentals i la drogoaddicció.

Els ponents tractaran les qüestions que se’ns plantegen habitualment quan es trobem amb aquestes circumstàncies modificatives, com s’hi expressa la jurisprudència i quins aspectes hem de valorar especialment en els informes dels metges forenses.

  • Presencial al Saló d’Actes de  l’Il·lustre  Col·legi de l’Advocacia de Sabadell
    Carrer Lacy núm. 15
    08202 Sabadell
    T.- 937 265 355
  • Vídeo Streaming, en diferit des del propi ordinador

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca