Inici / Formació Col·legis / Seminari sobre principals novetats pràctiques en els procediments administratius d’estrangeria

Seminari sobre principals novetats pràctiques en els procediments administratius d’estrangeria

La comissió de formació juntament amb la comissió del Torn d’Ofici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitzen el proper 21 de març de 2019 a partir de les 17.00 hores, el seminari sobre principals novetats pràctiques en els procediments administratius d’estrangeria

Aquesta sessió té com a objectiu acostar els i les assistents a les principals novetats aparegudes darrerament en la regulació dels procediments administratius d’estrangeria. En concret, es farà esment del règim general dels estrangers a l’estat Espanyol, del règim dels ciutadans comunitaris, dels procediments relatius a la nacionalitat i de l’estatus dels estudiants estrangers.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca