Inici / Formació Col·legis / Seminari sobre el Concurs de persona física i el mecanisme de Segona Oportunitat

Seminari sobre el Concurs de persona física i el mecanisme de Segona Oportunitat

La comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 29 de març de 2019 a partir de les 9.30 hores, el seminari sobre el Concurs de persona física i el mecanisme de Segona Oportunitat

Aquesta sessió té com a objectiu acostar personal interessat a la regulació del concurs de persona física i el mecanisme de la segona oportunitat. Es tractarà d’una sessió eminentment pràctica, adreçada a conèixer i treballar els supòsits i aspectes controvertits tant en la fase extrajudicial de l’acord de pagament, en la seva fase inicial, com en la fase judicial del concurs consecutiu i el benefici d’exoneració del passiu insatisfet, amb una referència especial a la protecció de l’habitatge habitual i de novetats sorgides darrerament com l’exoneració del deute públic o els honoraris de notaris o mediadors concursals.

Aquest curs computarà com a formació requerida per a la incorporació en el llistat específic del torn civil TOAD, per atendre designacions sobre Mecanisme de Segona Oportunitat de l’ICASBD

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca