Inici / Drets Humans / Convocatòria de candidatures per a participar en una formació per a persones formadores internacional en el marc del projecte europeu NETPRALAT

Convocatòria de candidatures per a participar en una formació per a persones formadores internacional en el marc del projecte europeu NETPRALAT

El Consell de l’Advocacia Catalana lidera  el projecte: “Treballant en xarxa per a enfortir els drets de les persones detingudes amb formació transnacional orientada a la pràctica per advocats/des” NETPRALAT en les seves sigles en anglès.

Aquest projecte de dos anys que està finançat parcialment pel fons de Justícia de la Comissió Europea, pretén contribuir a l’aplicació efectiva de les Directives 2010/64 /UE sobre els drets d’interpretació i traducció, 2012/13 / UE sobre el dret a la informació, 2013/48 / UE sobre el dret d’accés a un advocat/da en relació amb els procediments previs al judici, reforçant els coneixements i les aptituds pràctiques que necessiten les persones professionals de la justícia per a facilitar els drets processals de persones detingudes i vulnerables i reforçar certs aspectes dels drets de les persones detingudes en els procediments previs al judici.

Tal i com el seu nom indica, NETPRALAT és un projecte europeu 100% FORMATIU, on es posa l’èmfasi en aquelles capacitats pràctiques que són necessàries per les/els professionals de la justícia per a facilitar els drets processals de persones detingudes i vulnerables, així com reforçar certs aspectes dels drets de les persones detingudes en els procediments previs al judici. Per tant és un projecte on conviuen simultàniament la teoria (coneixement), i la pràctica (habilitats, aptituds).

NETPRATAT s’implementa en base als resultats del projecte anterior ja finançat per la Comissió Europea (SUPRALAT), i s’han ampliat els àmbits formatius creant dos nous mòduls pràctics centrats en el treball amb intèrprets que liderarà EULITA i en l’atenció psico-social a les persones detingudes espacialment vulnerables que liderarà IRIDIA.

El pròxim pas d’aquest projecte és la “FORMACIÓ PER PERSONES FORMADORES”. Des del Consell de l’Advocacia Catalana obrim una convocatòria a advocades i advocats  per formar part de l’equip docent de 8 persones que seran les encarregades rebre aquesta “formació per a persones formadores”.

En la convocatoria adjunta s’inclou tota l’ informació: dates, ubicacions, organització, etc.., així com el document de sol·licitud per a participar.

El termini màxim per a presentar la documentació requerida així com a per a la recepció de sol·licituds és  el divendres 29 de març de 2019 inclòs. La documentació complerta s’ha de fer arribar al correu: formacio@cicac.cat

versión en castellano Temporalització de formació projecte Europeu convocatòria de formació per a persones formadores formulari de sol·licitud de participació per a persones formadores

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca