Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre l’App EATAF-ORIENTA

Conferència sobre l’App EATAF-ORIENTA

L’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, organitza la Conferència sobre l’App EATAF-ORIENTA que tindrà lloc el dia 7 de març de 2019 a partir de les 17.00 hores.

L’App EATAF-ORIENTA, elaborada en el marc del programa Compartim, de gestió del coneixement, del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, té per objecte oferir orientacions que promoguin les bones pràctiques quant a la distribució temporal de les formes de coresponsabilitat familiar en situacions de ruptura amb conflicte, amb infants en la franja 0-6 anys, i sensibilitzar el conjunt d’operadors jurídics (jutges, magistrats, fiscals, advocats, pèrits, etc.) sobre les necessitats evolutives dels infants en aquesta franja d’edat.

Així doncs, aquesta app serveix per orientar en la presa de decisions, en un format innovador i modern, tot fent ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació que caracteritzen la nostra societat moderna i que permeten la màxima difusió possible.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca