Inici / Formació altres / Conferencia: Hipoteca tranquil·litat: Nul·litat declarada per la STS del jutjat mercantil núm. 6 de Madrid en l’acció col·lectiva exercitada per l’Associació d’Usuaris Financers (ASUFIN)

Conferencia: Hipoteca tranquil·litat: Nul·litat declarada per la STS del jutjat mercantil núm. 6 de Madrid en l’acció col·lectiva exercitada per l’Associació d’Usuaris Financers (ASUFIN)

La secció de consum de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ofereix la Conferencia: Hipoteca tranquil·litat: Nul·litat declarada per la STS del jutjat mercantil núm. 6 de Madrid en l’acció col·lectiva exercitada per l’Associació d’Usuaris Financers (ASUFIN).

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca