Inici / Formació altres / Taller. Mediació on-line: T’hi apuntes?

Taller. Mediació on-line: T’hi apuntes?

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró,  organitza el taller sota el títol Mediació on-line: T’hi apuntes?, el qual pretén fer una introducció a la mediació telemàtica, tant des del punt de vista teòric com pràctic. Aquest taller està dirigit a advocats/des i mediadors/es. Tindrà lloc el proper 14 de novembre de 2018 a partir de les 17.00h.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca