Inici / Formació altres / Jornada sobre l’Advocacia, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Jornada sobre l’Advocacia, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Nacions Unides, el Consejo General de la Abogacía Española ha organitzat una Jornada sobre l’Advocacia, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible que tindrà lloc el proper dimecres 24 d’octubre, a les 9:30 hores, a la seu del Consejo (Sala d’Actes, Passeig de Recoletos, 13, Madrid).

La inscripció es pot realitzar presencial i on-line a través del següent enllaç:

Per a qualsevol problema tècnic que pugui sorgir, podeu trucar al 91 150 10 03 o al correu soporte@formacionabogacia.es

Cal recordar que dins Pla Estratègic per al 2020, el Consejo ha adoptat com a mesura d’actuació immediata la de contribuir al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Organització de les Nacions Unides en el marc de l’Agenda 2030.

Més concretament, aquells en els que la seva experiència i coneixement especialitzat pogués aportar més valor: l’ODS 5 (igualtat de gènere) i l’ODS 16 (pau, justícia i institucions sòlides).

Per a més informació sobre la jornada podeu consultar el programa.

programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca