Inici / Formació altres / Conferències sobre la Jurisdicció Contenciosa Administrativa Local

Conferències sobre la Jurisdicció Contenciosa Administrativa Local

Us informem que l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus,  juntament amb la Fundació URV, la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín i la Diputació de Tarragona, han organitzat unes conferències sobre: Jurisdicció Contenciosa Administrativa Local, presencialment a la Seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

L’objectiu d’aquestes conferències es la especialització en el procés administratiu previst a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en particular, des de la perspectiva dels ens locals, en el XXè Aniversari d’aprovació de la Llei.

La metodologia consistirà en l’anàlisi teòrica i pràctica de la problemàtica relativa als processos contenciosos administratius mitjançant la jurisprudència en relació a les qüestions processals d’ordre general i les especialitats derivades dels diferents àmbits de l’activitat administrativa dels ens públics: intervenció administrativa, servei públic, expropiació for-çosa, responsabilitat patrimonial, recursos humans, medi ambient, urbanisme

S’expedirà un certificat d’assistència i aprofitament als participants que assisteixin al 75 % o més de les hores lectives i un certificat d’aprofitament al que superi la prova que es realitzarà la darrera sessió.

programa inscripcions

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca