Inici / Formació Col·legis / Inauguració de les Jornades de formació continuada en Mediació 2018-2019

Inauguració de les Jornades de formació continuada en Mediació 2018-2019

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Manresa, celebra la inauguració de les Jornades de formació continuada en Mediació 2018-2019 el proper 21 de setembre de 2018 a partir de les 16.00 hores, amb la presència com a ponents del Sr. Xavier Bernadí Gil, Director general de Dret i d’Entitats jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Jurista i professor de Dret Administratiu a la Universitat Pompeu Fabra i de la Sra. Maria Elena Lauroba Lacasa, Doctora per la Universitat de Barcelona, professora titular de dret civil de la UB. Secretaria de l’Associació catalana de dret col·laboratiu.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca