Inici / Formació Col·legis / Congrés sobre reclamacions de danys en pràctiques contra la competència

Congrés sobre reclamacions de danys en pràctiques contra la competència

Us informem que la Secció de Dret Mercantil i Secció de Dret Marítim i del Transport de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona organitza el Congrés sobre reclamacions de danys en pràctiques contra la competència que es durà a terme el dijous 13 de setembre de 2018, en jornada de matí i tarda (8 hores lectives), presencialment al Saló d’Actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (Carrer Enric d’Ossó núm. 1, 2n pis de Tarragona).

Els preus de la matricula es:

  • Col·legiats/des a l’ICA Tarragona: Gratuït.
  • Col·legiats/des resta de Col·legis d’Advocats: 30€.

En finalitzar el congrés es lliurarà un certificat d’assistència als participants que hagin assistit.

programa i inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca