Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre partició hereditària judicial i divisió de la cosa comuna

Conferència sobre partició hereditària judicial i divisió de la cosa comuna

La Secció de Dret Civil de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona organitza el proper 14 de setembre de 2018 a partir de les 11.00h, presencialment al Saló d’Actes (Carrer Enric d’Ossó núm. 1, 2n pis de Tarragona), la Conferència sobre partició hereditària judicial i divisió de la cosa comuna, amb la presencia com a ponent de l’advocat Sr. Ramon Àngel Casanovas

Es preu de la matricula es:

  • Col·legiats/des a l’ICA Tarragona: Gratuït.
  • Col·legiats/des resta de Col·legis d’Advocats: 10€.
inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca