Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre el Servei Comú Processal d’Execucions del Vendrell

Conferència sobre el Servei Comú Processal d’Execucions del Vendrell

La Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia  de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona organitza el proper 20 de setembre de 2018 a partir de les 17.00h, presencialment al Saló d’Actes (Carrer Enric d’Ossó núm. 1, 2n pis de Tarragona), la Conferència sobre el Servei Comú Processal d’Execucions del Vendrell, amb la presencia com a ponent del Sr. Francisco Manuel Manjón Sales, gestor responsable del SCPE del Vendrell, on es tractarà sobre:

  • La nova organització.
  • El despatx d’execució.
  • L’embargament de bens.
  • Ampliacions i acumulacions.
  • La realització de bens.
  • L’execució hipotecària.
  • Altres qüestions.

Es preu de la matricula es:

  • Col·legiats/des a l’ICA Tarragona: Gratuït.
  • Col·legiats/des resta de Col·legis d’Advocats: 10€.
inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca