Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre tràmits i consultes al Portal d’Administració Electrònica (administracion.gob.es) amb el certificat digital

Conferència sobre tràmits i consultes al Portal d’Administració Electrònica (administracion.gob.es) amb el certificat digital

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers oferirà presencialment a la seva Seu Col·legial (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers), el dimarts 19 de juny d’enguany en sessió de tarda (16.30h a 18.30h) la Conferència sobre tràmits i consultes al Portal d’Administració Electrònica (administracion.gob.es) amb el certificat digital.

Per a més informació i/o inscripcions podeu fer arribar un correu a la següent adreça electrònica: formacio@icavor.com

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca