Inici / Formació Col·legis / Jornada sobre maltractament animal

Jornada sobre maltractament animal

El proper dia 17 de maig de 2018, a partir de les 17.00h, a la Seu del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, es durà a terme una jornada formativa sobre el maltractament animal, tant des de la vessant penal com des de la vessant administrativa.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca