Inici / Formació Col·legis / Jornada sobre Ciberseguretat

Jornada sobre Ciberseguretat

Us informem que la Secció de Tecnologies de la Informació i la Comunicació i AON de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona organitza la Conferència titulada Jornada sobre Ciberseguretat que es durà a terme el divendres dia 11 de maig 2018, en jornada de matí (9.00h a 14.00h), presencialment a la Seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (Carrer Enric d’Ossó núm. 1, 2n pis de Tarragona)

Els preus de la matricula es:

  • Col·legiats/des a l’ICA Tarragona: Gratuït.
  • Col·legiats/des resta de Col·legis d’Advocats: 30€.

(Cal enviar per correu electrònic a formacio@icatarragona.com  el comprovant de l’ingrés fet al Núm. de compte ES19-3191-0507-25-4582583524 BCOEESMM191).

programa

inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca