Inici / Formació Col·legis / I Congrés de Dret Immobiliari

I Congrés de Dret Immobiliari

El Consell de l’Advocacia Catalana i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona,  han acordat organitzar conjuntament amb l’Associació de Promotors de Catalunya, Cambra del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya, Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris, Col·legi de Notaris de Catalunya i Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Bens Mobles de Catalunya el I Congrés de Dret Immobiliari, que tindrà lloc el proper  31 de maig  de 2018 a partir de les 8.45h, a la Sala d’Actes de l’ ICAB (Palauet Casades)

Durant tota la jornada del Congrés es tractaran diversos temes, entre d’altres: “Novetats del Llibre Sisè del Codi Civil de Catalunya”, “Aspectes registrals dels contractes de compravenda d’immobles”, “Problemàtica en el nou règim jurídic de la Propietat Horitzontal de Catalunya”, “La problemàtica en els arrendaments d’ús d’habitatge, cap a  una reforma de la LAU”, “El nou model urbanístic basat en la rehabilitació, regeneració i renovació urbanes”, “Els habitatges d’ús turístic i la dispersió normativa existent” i el “El fenomen de  l’okupació d’habitatges”.

El preu del congrés és de 30€ (IVA inclòs).

Podeu consultar el programa i com tramitar les inscripcions a continuació;

inscripcions programa (català) programa (castellà)

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca