Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre el control del treballador a través de mitjans electrònics.

Conferència sobre el control del treballador a través de mitjans electrònics.

La Comissió de Formació – Escola de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida amb la col·laboració de la Comissió de dret laboral i seguretat social, organitza la Conferència sota el títol : El control del treballador/a a través de mitjans electrònics., que tindrà lloc el dijous 24 de maig de 2018 a partir de les 17.30 hores.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca