Inici / Formació Col·legis / Conferència Novetats en fiscalitat i tributació per advocats per a l’exercici 2018

Conferència Novetats en fiscalitat i tributació per advocats per a l’exercici 2018

Ens plau informar-vos que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers durà a terme presencialment a la seva Seu Col·legial (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers), el dijous 7 de juny de 2018 a partir de les 16.00h, la Conferència Novetats en fiscalitat i tributació per advocats per a l’exercici 2018 amb el ponent Sr. Alejandro Astudillo, Llicenciat en Administració d’Empreses i gerent de El Rengle Consultors

Els preus per aquesta Conferència:

  • Col·legiats ICAVOR Gratuït
  • Col·legiats d’altres ICA: Gratuït
  • Associats: Gratuït
  • No Col·legiats: 25€

Per a més informació i/o inscripcions podeu fer arribar un correu a la següent adreça electrònica: formacio@icavor.com

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca