Inici / Formació Col·legis / 25ª edició del Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances de l’ICAB

25ª edició del Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances de l’ICAB

Aquest any es compleix la 25ª edició del CONGRÉS DE RESPONSABILITAT CIVIL I ASSEGURANCES, que cada any organitzen els advocats de la Comissió de Responsabilitat Civil i Assegurances de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), previst per els dies 24 i 25 de Maig de 2018 a la seu de l’ICAB.

En aquest especial aniversari, el Congrés comptarà amb la col·laboració de la Secció de Dret de Circulació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, amb el propòsit que aquesta convocatòria reuneixi al major nombre de professionals possibles, que d’una manera o una altra, tracten en els seus despatxos temis de Responsabilitat Civil de manera directa o vinculats a la matèria.

En aquesta edició, es tractaran temes clau en la Responsabilitat Civil, des del seu concepte i evolució Jurisprudencial, de l’Acció Directa que és pròpia i característica de la Responsabilitat Civil, de la Prescripció, que tantes dificultats planteja en l’àmbit processal, i de l’Assegurança de Defensa Jurídica, que gràcies a la seva evolució ha fet més fàcil l’accés als Tribunals per als ciutadans.

Igualment, s’abordaran temes d’actualitat, com és el referit al Compliance Penal i la Llei de Protecció de Dades, i per descomptat, en relació amb el Dret de Circulació, s’estudiaran les qüestions que s’han suscitat des de l’entrada en vigor del Barem contingut en la Llei 35/2015, tant en les qüestions processals, com en aquelles qüestions que afecten a l’àmbit material derivades de la seva aplicació.

En l’àmbit de noves propostes, i per estudiar cap a on anem en la Responsabilitat Civil, es parlarà de la proposta de crear un Barem en l’àmbit sanitari i sobre com serà la Responsabilitat Civil derivada de vehicles sense conductor.

més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca