Inici / Formació Col·legis / Taula Rodona Nova Normativa en Protecció de dades.

Taula Rodona Nova Normativa en Protecció de dades.

Ens plau informar-vos que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers celebra presencialment a la Seu Col·legial (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers) i de forma gratuïta per als Col·legiats/des del CICAC (No Col·legiats/des 25€), el proper 7 de maig de 2018 en jornada de tarda (16.00h a 19.00h) la Taula Rodona Nova Normativa en Protecció de dades.

Amb la presencia del Sr. Oriol Torruella, Director d’Àrea de compliment normatiu del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) i del Sr. Genís Margarit, Enginyer en Telecomunicacions i expert en seguretat a la xarxa i professor de la Universitat Pompeu Fabra, abordaran el següent contingut:

  • La nova normativa en protecció de dades. Procediment d’implantació. La figura del Delegat de Protecció de Dades.
  • La responsabilitat activa de la nova normativa: gestió de riscos, avaluació d’impacte, polítiques de privacitat en el disseny i pla de seguretat.

Per a més informació i/o inscripcions podeu fer arribar un correu a la següent adreça electrònica: formacio@icavor.com

Places limitades per ordre d’arribada.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca