Inici / Drets Humans / Discapacitat intel·lectual i drets humans. L’advocacia catalana al seu servei.

Discapacitat intel·lectual i drets humans. L’advocacia catalana al seu servei.

El proper dimecres 2 de maig de 2018 a partir de les 19.00 hores, la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre  Col·legi d’Advocats de Manresa organitza una jornada gratuïta que porta per títol Discapacitat intel·lectual i drets humans. L’advocacia catalana al seu servei.

Consistirà en una taula rodona de composició paritària amb la participació de persones del món de la discapacitat intel·lectual -una de les conferenciants és discapacitada-, a més d’un advocat i un mediador.

L’acte acabarà amb la projecció del documental “Cromosoma Cinco”, i s’emmarca dins el Programa del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya – CLAM.

programa i inscripcions Programa del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca