Inici / Formació Col·legis / Curs Mindfulness

Curs Mindfulness

Ens plau informar-vos que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers celebrarà presencialment a la Seu Col·legial (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers) i de forma gratuïta, els dies 22 i 29 de març i el 5, 12, 19 i 26 d’abril de 2018 en jornada de matí (9.00h a 14.00h) el Curs Mindfulness.

Per a més informació i/o inscripcions podeu fer arribar un correu a la següent adreça electrònica: formacio@icavor.com

Places limitades per ordre d’arribada.

programa i inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca