Inici / Formació Col·legis / Curs sobre el nou Reglament de Protecció de Dades de la UE

Curs sobre el nou Reglament de Protecció de Dades de la UE

Us informem que la Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell organitza, en col·laboració amb l’Editorial Tirant lo Blanch, un Curs sobre el nou Reglament de Protecció de Dades de la UE, que serà de plena aplicació el proper 25 de maig de 2018 a tot el territori de la Unió Europea.

L’objectiu principal d’aquest Curs passa per abordar algunes de les qüestions principals que ha de comportar l’entrada en vigor d’aquesta norma, tant pel que fa a la implementació pràctica en les empreses i el despatx propi, com des del punt de vista de l’adopció de les mesures proactives, tècniques i organitzatives recollides en el Reglament.

El Curs es desenvoluparà en 3 sessions: els dimecres 7, 14 i 21 de març de 2018, jornada de tarda, (de 16.30h a 19.30h) presencialment al Saló d’Actes del Col·legi d’Advocats (Carrer Lacy núm. 15 de Sabadell).

Podeu realitzar el  Curs sencer o també us oferim l’opció d’inscriure-vos només a 1 o 2 sessions concretes.

Si esteu interessats/des heu de formalitzar la vostra preinscripció abans del proper 15 de febrer de 2018, atès que la viabilitat del Curs dependrà del núm. de col·legiats/des preinscrits/es.

Podeu formalitzar la vostra preinscripció presencialment a la Secretaria del Col·legi d’Advocats, per telèfon trucant al 937 265 355, (Sra. Verónica), o mitjançant correu electrònic: formacio@icasbd.org

programa i inscripcions

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca