Inici / Formació Col·legis / Taller de Mediació en casos de família internacional

Taller de Mediació en casos de família internacional

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró,  organitza el Taller de Mediació en casos de família internacional que tindrà lloc el proper dia 16 de gener de 2018 a partir de les 11.00 hores.

El taller pretén treballar de manera pràctica, el recurs a la mediació en casos de família internacional, en temes on hi ha present elements de mobilitat dels membres familiars i possibles casos de sostracció internacional i, per utilitzar-la com a gestió de l’especial complexitat d’aquests casos.

Es lliurarà certificació d’assistència acreditant pels mediadors, 2 hores de formació continuada.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca