Inici / Formació Col·legis / Jornada Pràctica de la Llei de Jurisdicció Voluntària

Jornada Pràctica de la Llei de Jurisdicció Voluntària

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers organitza el dijous 1 de febrer de 2018 en la Seu Col·legial (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers) la Jornada Pràctica de la Llei de Jurisdicció Voluntària amb la participació del Sr. Angel Serrano de Nicolás, Notari, Doctor en Dret i Professor associat de la UPF i amb el Sr. Vicente Pérez Daudí, Advocat i professor titulat de Dret Processal de la UB

Aquest Jornada pràctica s’impartirà en horari de tarda (16.00h a 20.00h) de forma presencial.

programa i inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca