Inici / Formació Col·legis / Curs d’especialització sobre Arrendaments Urbans i Rústics

Curs d’especialització sobre Arrendaments Urbans i Rústics

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers organitza del 16 de gener fins al 25 de gener de 2018 en la Seu Col·legial (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers) el Curs d’especialització sobre Arrendaments Urbans i Rústics.

Aquest curs s’impartirà en jornades de tardes (16.00h a 20.00h) de forma presencial.

programa i inscripcions

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca