Inici / Formació Col·legis / Curs d’especialització en Dret matrimonial canònic

Curs d’especialització en Dret matrimonial canònic

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona juntament amb el Tribunal Eclesiàstic del Bisbat de Girona, organitzen el Curs d’especialització en Dret Canònic durant els mesos de gener i febrer de 2018 a la Seu Col·legial (Pl. Vicens Vives núm. 4 de Girona).

L’objectiu d’aquest curs  es fomentar l’especialització dels advocats que actuen davant els tribunals eclesiàstics i especialment el de Girona, atesa l’exigència del cànon 1483 del codi de dret canònic. Superar aquest curs, o altres que demostrin capacitat suficient, serà requisit imprescindible per ser membre del llistat d’advocats autoritzats a actuar davant el Tribunal Eclesiàstic de Girona.

L’actualització es demanarà tant pels lletrats que s’inicien en aquesta branca del dret com pels que ja consten inscrits actualment en el llistat especial del Tribunal Eclesiàstic de Girona.

Aquest curs habilita per a l’exercici en el Torn especial d’Eclesiàstic.

Per obtenir l’habilitació esmentada s’exigeix el compliment dels següents requisits:

  • L’assistència al 80% de les sessions programades.
  • Superar una prova consistent en un treball pràctic.
programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca