Inici / Formació altres / Primera sessió del I Cicle de Conferències sobre Mediació

Primera sessió del I Cicle de Conferències sobre Mediació

Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus organitzen el I Cicle de Conferències sobre Mediació que tindran lloc des del mes de gener fins al mes de d’abril de 2018.

La finalitat d’ambdues Comissions és poder oferir una conferència mensual. Cada una d’aquestes conferències tindran una durada de dues hores i es realitzaran presencialment a la seu del nostre Col·legi, si bé, si s’escau, també oferirem la possibilitat de videoconferència i/o videostreaming.

Aquest cicle de Conferències està homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i per tant, es lliurarà Certificació d’assistència que  computarà com a 2 hores de formació per cada una de les conferències.

La primera sessió tindrà lloc el dijous 25 de gener de 2018 a partir de les 16.30h sota el títol:

  • La Mediació en Divorci, ajudar a reorganitzar la família.

Anirà a càrrec del Sr. Javier Wilhelm Wainsztein, llicenciat en Psicologia, Director del Màster de Mediació Professional de la Universitat Pompeu Fabra

Aquesta ponència solament s’oferirà en diferit. S’enviarà un correu informant als i a les inscrites de la nostra Plataforma Formativa de la seva disponibilitat.

Estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca