Inici / Formació Col·legis / Jornada sobre responsabilitat patrimonial de les Administracions públiques: Aspectes pràctics

Jornada sobre responsabilitat patrimonial de les Administracions públiques: Aspectes pràctics

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, va organitzar el dia 30 de novembre de 2017 la Jornada sobre responsabilitat patrimonial de les Administracions públiques: Aspectes pràctics.

L’objectiu de la sessió passa per analitzar diferents aspectes i tipologies, des d’una vessant eminentment pràctica, en relació amb la responsabilitat patrimonial de l’administració pública, i d’acord amb la vigent regulació de la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú, i de la Llei 40/2015, del Règim Jurídic del Sector Públic.

Aquesta ponència es podrà visualitzar en diferit des de la nostra Plataforma i estarà disponible durant 3 mesos a partir de la finalització en directe.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca