Inici / Formació Col·legis / Curs sobre Coordinació i pla de parentalitat en la mediació familiar

Curs sobre Coordinació i pla de parentalitat en la mediació familiar

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers organitza els propers 11, 13 i 18 de desembre de 2017 el Curs sobre Coordinació i pla de parentalitat en la mediació familiar que tindrà lloc de forma presencial a la Seu del mateix Col·legi (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers)

Mitjançant el Pla de Parentalitat es cohesionen els articles que regulen la cura dels fills en els processos de crisi familiars i la manera en que ambdós progenitors volen exercir les responsabilitats parentals.

En aquest curs s’analitza l’origen del Pla de Parentalitat  i la finalitat que persegueix, per entendre l’ utilitat de l’ instrument i la voluntat del legislador a l’hora d’introduir-lo.

Amb la participació de les ponents Sra. M. Carme Aregall Romeu, Advocada, mediadora i coordinadora parental de la Generalitat de Catalunya i Sra. Natàlia Ferré i Giró, Tècnica del Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya. Advocada mediadora ADDO Conflict Resolotuion

L’assistència al 80% de les hores lectives dóna dret a obtenir el certificat d’aprofitament que expedirà el propi Col·legi d’Advocats de Granollers

Aquest curs és vàlid per al còmput de 12 hores de la formació continuada dels mediadors del Centre de Mediació de Catalunya en modalitat presencial

Programa i inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca