Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre els aspectes procedimentals i recursos. Especial tractament de la conclusió del concurs (Dret Concursal)

Conferència sobre els aspectes procedimentals i recursos. Especial tractament de la conclusió del concurs (Dret Concursal)

La Secció de Dret Mercantil i Concursal de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona,  organitza la Conferència sobre els aspectes procedimentals i recursos. Especial tractament de la conclusió del concurs (Dret Concursal) que tindrà lloc el proper dia 19 de desembre de 2017 a partir de les 16.00 hores

Des de l’aprovació de la Llei Concursal l’any 2.003 el Col·legi d’Advocats de Tarragona ha vingut oferint als seus col·legiats i la resta de professionals interessats, formació continuada per a l’exercici de les funcions d’Administració Concursal.

Per al Col·legi Professional la norma comporta dues exigències que estan íntimament relacionades:

  1. La de comprovació del compliment del doble requisit legal (experiència efectiva de més de 5 anys + formació continuada) per a remissió de la Llista al Jutjat en el mes de desembre.
  2. Facilitar als seus col·legiats el compliment de l’obligació de formació continuada, mitjançant la realització de cursos i conferències amb aquesta finalitat.

L’ICAT, a través de la Secció de Dret Mercantil i Concursal, presenta als seus col·legiats el ‘Curs de Dret Concursal 2.017’, que està obert a tots els col·legiats interessats per la matèria i que es presenta com el mitjà per complir els dos objectius abans referits de facilitació i comprovació del compliment efectiu de la formació continuada als Administradors Concursals per a la seva inclusió a la Llista.

El present Curs, en la mesura en què va dirigit fonamentalment a advocats, amb formació acadèmica i experiència lletrada, pretén posar l’accent en els aspectes pràctics i en les complexitats derivades de la influència que en el concurs tenen altres matèries, fonamentalment les de tipus economicofinancer i comptable.

Aquesta ponència es podrà visualitzar en diferit des de la nostra Plataforma i estarà disponible durant 3 mesos a partir de la finalització en directe.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca