Inici / Formació Col·legis / Curs de Ciberseguretat i Dret

Curs de Ciberseguretat i Dret

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers organitza els propers 23, 27 i 30 de novembre de 2017 el Curs de Ciberseguretat i Dret que tindrà lloc en la modalitat de presencial a la Seu del mateix Col·legi (Carrer Llevant núm. 2 de Granollers)

Les tecnologies de la informació són un gran recurs per a l’activitat legal. Però, l’ús d’aquestes tecnologies sense la implementació de les mesures de seguretat signifiquen l’assumpció de riscos que es poden evitar. En aquest curs es realitzaran exercicis pràctics per protegir-se de les principals ciberamenaces que afecten la continuïtat i la confidencialitat de la informació i s’explicaran quines són les mesures correctores que permeten reduir o eliminar aquestes amenaces.

Amb la participació dels ponents Sr. Oriol Torruella Torres, Director Àrea de Compliment Normatiu del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) i Sr. Genis Margarit, Enginyer en Telecomunicacions i  expert en seguretat a la xarxa i professor de la Universitat Pompeu Fabra, es tractarà de com protegir-se d’intrusions, atacs de privacitat i el secret de les nostres comunicacions en l’ús de les tecnologies de la informació.

L’assistència al 80% de les hores lectives dóna dret a obtenir el certificat d’aprofitament que expedirà el propi Col·legi d’Advocats de Granollers

 

programa i inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca