Inici / Formació Col·legis / Congrés sobre ‘Directiva de Danys’. Les noves reclamacions de danys derivats d’infraccions de Dret de la Competència

Congrés sobre ‘Directiva de Danys’. Les noves reclamacions de danys derivats d’infraccions de Dret de la Competència

Us informem que la Comissió de Normativa i Comissió de Cultura de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza el dimecres dia 22 de novembre de 2017 a partir de les 9:15 hores (jornada de matí i tarda) el Congrés sobre ‘Directiva de Danys’. Les noves reclamacions de danys derivats d’infraccions de Dret de la Competència.

 

programa i inscripcions

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca