Inici / Formació Col·legis / Cicle de Conferències de Dret processal Civil

Cicle de Conferències de Dret processal Civil

Us informem que la Secció de Dret Processal Civil de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona organitza a partir del dia 8 de novembre de 2017 a les 17.00 hores en la modalitat de presencial al Saló d’Actes , un Cicle de Conferències de Dret processal Civil:

La inscripció és gratuïta per als col·legiats i col·legiades de l’ICA Tarragona. Per a la resta de professionals el preu es de 10€ per conferència. Per poder formalitzar la vostra inscripció heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça formacio@icatarragona.com

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca