Inici / Formació Col·legis / Jornada sobre Dret de Família

Jornada sobre Dret de Família

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, organitza la Jornada sobre Dret de Família que tindrà lloc el dia 27 d’octubre a partir de les 9.30 hores dividit en jornada de matí i tarda.

L’objectiu principal d’aquesta Jornada és el d’oferir als assistents una aproximació a tot un seguit de qüestions pràctiques que, d’acord amb l’actual marc legislatiu, tenen a veure o guarden relació directa amb el Dret de Família. En aquest sentit, els diferents ponents oferiran una anàlisi de diferents matèries i des de perspectives jurídiques diverses (processal, Seguretat social, etc.) amb la intenció que la convocatòria esdevingui tant interessant com participativa, amb col·loquis després de cada ponència.

Aquesta ponència estarà disponible durant 3 mesos a partir de la seva finalització en directe.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca