Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre el Reglament Europeu de protecció de dades, un nou repte per als advocats

Conferència sobre el Reglament Europeu de protecció de dades, un nou repte per als advocats

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, organitza la Conferència sobre el Reglament Europeu de protecció de dades, un nou repte per als advocats que tindrà lloc el dia 18 d’octubre de 2017 a partir de les 18.30.

L’objectiu de la sessió passa per abordar les principals novetats que introdueix el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, que va entrar en vigor el passat mes de maig de 2016, i que resultarà de plena aplicació a tot l’espai de la Unió Europea el proper maig de 2018. Els ponents faran èmfasi, des d’un enfoc eminentment pràctic, en els principals aspectes que hem de tenir en compte els advocats/des per garantir el compliment de la nova normativa als nostres despatxos professionals.

Aquesta ponència es podrà visualitzar en diferit des de la nostra Plataforma i estarà disponible durant 3 mesos a partir de la finalització en directe.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca