Inici / Sin categoría / 1a Cursa Popular ICA Mataró

1a Cursa Popular ICA Mataró

Aquest any l’Il·lustre Col·legi d´Advocats de Mataró celebrà el 150è aniversari (1867–2017) i per aquest motiu es realitzaran durant tot l´any diferents activitats dirigides a totes les persones e institucions amb les que ens relacionem.

Una d´aquestes activitats és aquesta CURSA POPULAR ICAMAT, que tot i celebrar la seva primera edició, desitgem que, gràcies a tots vosaltres, no sigui la darrera, i es converteixi en una cursa tradicional per a tots a nosaltres.

Podeu trobar tota la informació al següent link: 1a Curs Popular ICA Mataró.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca