Inici / Servei lingüístic / El CPNL obre un nou període de matriculació dels cursos en català

El CPNL obre un nou període de matriculació dels cursos en català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre un nou període de matriculació dels cursos en català que ofereix per a adults. L’oferta formativa que ofereix el CPNL és el ventall complet de cursos de català de nivells generals de llengua, d’acord amb el Marc europeu comú de referència, i el de cursos especialitzats per resoldre habilitats concretes de la llengua, com grups de conversa o cursos per reforçar les competències orals i escrites.

Els cursos s’ofereixen en modalitat presencial, en línia i també combinada, que inclou unes hores de presencialitat. En tots els casos, els aprenents obtenen el guiatge i el seguiment de professionals experts.

Busqueu el curs que més s’adequa a les vostres necessitats en el cercador que el mateix CPNL posa a la vostra disposició i matriculeu-vos-hi: http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca