Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre la nova Llei d’autònoms

Conferència sobre la nova Llei d’autònoms

Us informem que la Secció de Dret del Treball i de la Seguretat Social de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, organitza la Conferència sobre la nova Llei d’autònoms, que tindrà lloc el divendres dia 28 de juliol de 2017 a partir de les 12.00 hores, de forma presencial al Saló d’Actes del propi Col·legi.

Aquest sessió anirà a càrrec del Sr. Sergio del Campo Estaún, diputat del Congrés dels Diputats, subinspector de treball en excedència i que ha estat un dels ponents de la “Proposició de Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom.”

La inscripció és gratuïta per als col·legiats/des de l’ICA Tarragona. Per a la resta de professionals tindrà un cost de 10€. Podeu formalitzar la vostra inscripció enviant un correu electrònic a l’adreça formacio@icatarragona.com

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca