Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre l’Advocacia, blanqueig de capitals i secret professional

Conferència sobre l’Advocacia, blanqueig de capitals i secret professional

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, organitza la Conferència sobre l’Advocacia, blanqueig de capitals i secret professional el dimecres 26 de juliol  a partir de les 19.00 hores.

La consideració dels advocats com a subjectes obligats a la prevenció del blanqueig de capitals, la imposició de múltiples obligacions, la tipificació de nombroses infraccions i la imposició de greus sancions produeixen no poques inquietuds en la professió, fonamentalment per l’exotisme d’algunes de les disposicions preventives i per l’eventual conflicte amb altres normes i principis que, des de temps immemorial, regeixen l’actuació dels lletrats, com ara el secret professional. Avui, l’Advocacia ha anat eixamplant el seu camp d’actuació des de la tradicional defensa davant dels jutjats i tribunals, per aconseguir ja no només l’assessorament, sinó també l’anomenada “gestió jurídica”. És aquí on es produeixen els problemes.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca